Flora och flytt

Pionerna är här! Ett sådant nöje vareviga år.
 


Juli firas in med förändring. Var och tryckte in en flytt i min sommarsemester nyss för vila vill vi tydligen senare i livet. Det ska bli väldigt kul men litet hektiskt också. Vad är det med ålderdomen? Inte så pepp på flytt nuförtiden, förr var det ju absolut och endast roligt att flytta.

Kanske jag bara genomlidit denna process litet väl många gånger. Så mycket praktiskt jox.Min hjärna fylls med tankar på hyllsystem, den optimala garderoben, ett loppisfyndat köksbord och några tusen andra saker. Obs på att jag för första gången på tio år ska få lägga fötterna på en stor balkong vareviga sommarmorgon! Ohoj. Där ska augusti, september och oktober njutas ut.

Vegewraps och kallt vitt till middag nu. Sen kanske ett varv efter läsk och gott. Ikväll ska jag plantera pelargonskott också.

Gó lördag till dig.

/ H.

Kommentarer