Hjärnsläpp

Och så var det en gång en midsommar. Men framför allt var det långhelg med stormar, motorsågar, strandbastu, chips, choklad, chips, choklad, chips, choklad och huvtröjor upp till näsan.

Fyra dygn ledigt gav mig mersmak. Och en aning kämparglöd.

Det vankas semester om några veckor och tur är väl det. Har känt mig riktigt tom och virrig ett tag nu. Måste hela tiden be att få återkomma om ditt och datt för kan inte samla tankarna i farten, glömmer sådant som jag annars alltid kommer ihåg och slarvar med saker jag brukar göra noggrant. Gillar då inte dessa nya märkliga egenskaper hos mig själv, även om jag nog förstått att det är tillfälliga egenskaper det handlar om.

Har sån berättarbrist också. Blir inte nöjd med något. Tycker att jag upprepar mig. Har inget nytt att del med mig av. Tar bara dåliga bilder. Kan inte uttrycka mig. Tappar ord. Tappar lust. Lägger mig på soffan.

Hjärnsläpp, kanske det heter. Njut i juli, så orimligt välkommet.

Och med detta märkvärdiga blogginlägg säger jag (p.g.a. alla ovanstående orsaker) adjö för nu.

/ H.

Kommentarer