När maj blev till juni, och därefter.


Viker in här på rastplatsen på väg in i helgen.

Fyra favoritbrudar från Stockholm flög in till huvudstaden till den förra och där spatserade vi runt i all sköns ro när juni slog in. Lever fortfarande på energin. Så fint det var att gotta ner sig i snack om branschen, kreativiteten och livet. Gick 11,8 km på lördagen så något torde vi ha sett också. På söndagen tog vi en tur ut till Alvar, vem annars?

Hänt i veckan: Känt att jag haft bra koll på jobbet, ja det var längesen. Lagat chokladgranola. Ätit pestopasta. Levt en dag i förtid konstant. Byggt sommakapsel p.g.a sommarmånad. Ströshoppat online utan att slutföra ett enda köp. Gått i matbutiken jättelänge, fann ro där. Planerat litenliten sommarresa, till mitt Stockholm förstås. Och framför allt samlat krafter efter avslutat upplopp.

Maniska maj var inte helt enkel.

Imorgon rattar jag ut till landet också. Det är tre veckor sen sist och jag känner redan att sommaren kommer att rinna ur händerna på mig bara sådär. Det skulle väl inte bli särskilt varmt men det gör mig inget, trivs inomhus, och i jeans.

Önskar dig en god helg!

/ H.

Kommentarer