7/20/2018

Hemma!

Hemma som i här nu, i det nya hemmet, sen ungefär en vecka tillbaka. Samt hemma som i hemma från en tur till gamla goda Stockholm.

Känns som att jag hunnit med otroligt mycket på dessa åtta lediga dagar. Resterande tänkte jag fylla med att bo in mig, varva stadens loppisar, ta någon tur till landet, äta mycket sushi och kanske nätshoppa litet nytt till hemmet.Turen till Stockholm, ja den var prima. Trots att resan sammanföll med den orimliga hettan avverkades både nytta och nöje, mer av det senare ändå. Fyndade denna skjortklänning på Arket också.

Jag får alltid många insikter om framtiden när jag går de där gamla gatorna fram, framför allt när jag träffar stockholmsbrudarna. Vi är på samma plats i livet fast ändå inte alls. Kan inte förklara. Det finns en viss förståelse där som jag inte riktigt finner någon annanstans när det gäller jobb och kreativitet. Befriande att få reflektera med sådana som vet precis vad jag menar men ändå är objektiva och utanför. Det ger mig energi och skaparlust!


Pysslandet i hemmet fortsätter. Det går sakta för nu återstår mest känna in och fynda, och sådant tar ju tid. Tanke: får en ampeljordgubbar att växa på balkongen såhär sent måntro?

... inga duma frågor...

Det här med växter och odlande är verkligen inte min starkaste gren.


Sist ut, låt mig tipsa om två grejer. Senaste numret av Historiskan (min absoluta favorittidning alla kategorier) som jag köpte och sträckläste på Arlanda. Och Get Raw barsen som fått sig en riktigt snygg redesign plus är otroligt goda (lakrits vinner).

Plocka på dig dessa om du är på tur i väst!

/ H.
Share:

Inga kommentarer

Skicka en kommentar

© heidi mari | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig