Mönster & möbler

Jag som aldrig haft en fäbless för rött, rosa och gult (och särskilt inte i kombination) har gått och blivit förtjust i denna färgvariant av Unikko. Vet inte vad som hände men tänker köksduk i nya hemmet – vilken pigg syn det vore.

Fast först – fynda köksbord. Letar ett gammalt runt medelstort som jag skulle våga måla i ljusgrått kanske. Ingen lycka än så länge.

Redan i veckan går största delen av flyttlasset och ungefär halvvägs till helgen vaknar jag nog på ny adress, längre ner på samma gata. Just nu är ett prio på fixa-listan garderobsköp, framom fyndandet av köksbord faktiskt. Jag gillar ju dock måttandet, funderandet, planerandet, optimerandet, så mest roligt såhär långt. Känner att inredningslusten börjar smyga sig på nu när den första ångestvågen av flyttmåsten sköljt över mig.

Nya vyer strax alltså. Också vankas semester till helgen (min första ordentliga på 1,5 år jubeljubel) samt ett litet semesteräventyr veckan därefter. Allt på en och samma gång men kanske bra det så hinner jag inte ägna en tanke åt jobb i alla fall.

Och värmen sägs stiga lagom till jobbstop, bara poolen som fattas och den lediga tiden i den tänkta lediga tiden. Kommer bli härligt hur som!

/ H.

Kommentarer