Slut på slapp!

Semestern lider mot sitt slut. Vardagen ska kläs i struktur igen och framförhållningen är riktigt rostig. Känner mig inte särskilt utvilad fysiskt (snarare mer trött än innan semestern och förstår faktiskt inte varför) men på det mentala planet har jag tankat ordentligt.

Kände som konstaterat att jag tappade den där djupa lusten för allt kreativt under våren och fann den aldrig riktigt igen. Nu under andra semesterveckan började idéerna trilla ner på mig efter månader av frånvaro. Äntligen.

Månad åtta och nio blir sedvanligt hispiga men försöker rikta fokuset och hålla hårt i lusten nu, inte släppa taget igen. Har också försökt styra upp allt ännu bättre på förhand i år, hoppas på bättre flyt och mindre energianvändning. Man lär sig.

Imorgon plöjer jag nog inkorg hela dagen för har faktiskt inte sneglat en endaste sekund på fjorton dygn. Otroligt skönt vare! 

/ H. 

Kommentarer