Loppislusten och hörnanMatbordshörnan, inte mycket har hänt här under hösten. Köksbordet är egentligen temporärt lånat. Temporärt som blev kvar – känns ju som ett återkommande fenomen.

Helväggsbokhylla, vitrinskåp eller tavelvägg här bakom – vad blir bäst?

Har också haft helt andra planer på att slå igen och skapa arbetshörna här istället. Ett litet matbord skulle nämligen få plats längre in i köket och jag vill gärna att jobbandet ska flyttas bort från vardagsrummet (fristaden) som nu innehar skrivbord. Men samtidigt, så trevligt med frukoststunder kring detta bord.


Har varit extra mycket på loppis nu över jul och första halvan av januari. Nog är det en härlig syssla. Orkade inte riktigt med spretiga och röriga intryck när det var som mest stressigt under hösten så det blev inte många loppisbesök på andra halvan av aderton-året. Men nu, fullt åpp!

Har bland annat fyndat höstlöv för ljus, vas för vårtulpan, glasunderlägg, små krukor, glasburk från Riihimäki och kul tavla på byggnad från min hemstad. Plockar på mig särskilt mycket tavlor och ramar nu då jag drömmer om tavelväggar både här och där.


Förra veckan fick jag upp den här, bland annat. Bilden är utriven ur en gammal Paper Light. Bidrar med härlig kreativ känsla i hemmet, särskilt här i hörnan där kaffet spills som mest!

H.

Kommentarer