Om dofter

Jag har inte ägt en parfym på flera år. Dofter är svårt. Eftersom jag fick en slant till jul med uppmaningen om att köpa något fint till mig själv passade jag på att beställa hem La Sélection Boisée från Byredo.Behändigt med tre små dofter som en får bekanta sig med innan en slår till på stort tycker jag. Byredo  har tre förpackningar av detta slag; Nomade (ikonisk), Florale (blommig) och Boisée som jag skulle påstå är rökig och skogig.Jag gillar ju otippade dofter, allt som är sött och blommigt går absolut bort. I Boisée trion får en Black saffron med kryddiga indiska inslag, Mojave ghost som är något åt hållet magnolia och aska, samt Super cedar som doftar litet retro och allra mest skogsrök.

Tycker om alla tre och varvar dem hejvilt från dag till dag just nu. Tips på det här, helt enkelt.

Bubblare i detta inlägg. Hur vackert tändsticksasken (med extra långa tändstickor) slängde jag i köpkorgen i all hast häromsistens? Snygga askar ger mig verkligen otippat mycket glädje.

H

Kommentarer