3/24/2019

Listan om allt det senasteSenaste bakgrundsbild på telefonen? 
Den här abstrakta grejen. Är väldigt inne på tyger, pressveck, plisserat och dylikt just nu. En inspirationskälla både för hemmet och stilen. 

Senaste lyssnade låt? 
Min kompis kille släppte den här låten nyss och den premiärlyssnade jag på i sängen lördag morgon. Mycket fin.

Senaste maträtt? 
Ugnsbakad batat med krämig fyllning. 

Senaste klädköp? 
Halsduk, handskar, t-skjorta och handväska. Shoppade otroligt mycket i Stockholm. Det är verkligen olikt mig att köpa men än en grej åt gången (får oftast bara beslutsångest och lämnar allt) men fick feeling och råkade dessutom hitta sådant jag varit på jakt efter. Mkt nöjd. 

Senaste dyra inköp? 
Resa till april. Visdomstanden var inte heller någon billig historia men värt pengen förstås.


Senast pinnade inredningsbild? 
Den här. Annas hem har alltid inspirerat mig för det känns så varmt, mjukt och inbjudande.

Senast skickade mejl? 
Frågade om check-in tid på hotellet i Stockholm.


Senast sparade bild på instagram? 
Den här om Rosina. Blev mycket intresserad och tänkte att jag borde fördjupa mig i hennes liv. Förövrigt jättetips att följa kontot kvinniohistoria på Instagram om du inte redan gör det.

Senaste tv-serie obsession? 
Det var faktiskt riktigt längesen jag var beroende av en serie. Har letat med ljus och lykta efter något att försvinna i om kvällarna men har bara betat av spridda dokumentärer.

Senast skickade meddelande? 
Länk till litet logotyper jag gjorde åt en kompis.

Senaste fynd? 
Second hand Carin Wester topp på Humana i Stockholm. Kap.

Senast sparade recept? 
Rev faktiskt ut en sida ur en tidning imorse på litet olika mellanmål jag tänkte prova; raw food bars, kallgröt osv. Äter ju redan ganska mycket sådant men litet trött på mina nuvarande recept och eftersöker twist på gamla godingar.

Senast sedda film?
Jag gick på mitt på dagen ensambio två gånger under Stockholmsvistelse (f.ö. min bästa semester i city-aktivitet). Såg Mary queen of Scots p.g.a. mycket intresserad och A star is born p.g.a. så otroligt omtyckt film och ville veta varför. Båda var bra. Inte på så vis att jag reprisar i veckor men sevärda.

Senast lyssnade podd? 
Family secrets handlar som namnet beskriver om familjehemligheter och jag är helt förtrollad. Hell and Gone också som handlar om en mordutredning, typiskt mig.

Senast använda emoji?
🥁 Min nya favorit. Den använder jag i bemärkelsen Bestämt/Ok/Vi säger så/Super!

H.
SHARE:

Inga kommentarer

Skicka en kommentar

Blogger Template by pipdig