Förbryllande februari

Februari, vilken märklig månad. Alla känslor på en och samma gång. Ömsom helt söndrig ömsom helt hel. Detta februari går nog till historien som ett av mina viktigaste. Har varit väldigt modig och är riktigt stolt över mig själv och allt jag tagit mig an de senaste veckorna. Känner också en gnutta av revansch.


Mycket roliga och mer lättsmälta saker har jag hunnit med denna månad också. Ätit kaka på min födelsedag, bland annat. Denna chokladiga från Aroma var en riktig dröm! 

I övrigt mycket smördegspizza med pesto, avokado och majjo. Livets tips. Inspirerad av Venns avokadoplatta. Har ju lämpligt nog infiltratör som kan dela med sig av den (inte så hemliga) hemliga ingrediensen och är rätt så nöjd med hemmakopian. Jobbar vidare på den. 


Plockat bort den sista julstjärnan då jag ville få plats med litet nya grönväxter. Och de där sladdarna som jag aldrig verkar orka göra något åt... 

Der kliar förresten redan i fingrarna vad gäller inredandet av balkongen i april/maj. Vad kan en person som inte kan odla något odla på balkong?

Och apropå inredningssug. Nog blir jag så hiskeligt sugen på en sommarstuga såhär års. Ett stort oändligt projekt, lika roligt som stressigt för att det är just oändligt. Så tänker jag mig att det känns. 


Hittade denna gamla góa mustaschiga gubbe i en låda när jag städare i veckan. Köpte honom på kompisresa i Sicilien. Blev så glad och tänkte att han förtjänade att bo i vardagsrummet ett tag igen. 

Har också ett litet äventyr inprickat i slutet av mars månad. Ska iväg och se min kompis fräna kreationer på en stor utställning i Stockholm. Dit kan man längta.


Annars. Knäppt av en del självporträtt och i största allmänhet spenderat mycket tid i hemmet. Bland annat för att jag blev av med visdomstand någonstans på slutet. Bara kittlande stygn som minne nu.

Också försökt boka in litet ledigt sådär i början och slutet av vardagarna, gått sådär för älskar ju mitt jobb men kände att jag behövde pausa litet. Måste fortsätta öva på det här i mars månad. Var i alla fall ledig en hel fredag och fick så otroligt mycket uträttat att jag tänkte att det här med enstaka ledig dag var det bästa som någonsin hänt mig. Borde sätta detta i system. Eller är det kanske det som är hemligheten? Att den är icke återkommande och därför så otroligt uppskattad och fylld med godsaker när den väl står på agendan? 


Som så. 

Januari handlade om att styra upp, februari om att ta itu med saker och i mars ska jag bara landa. Har visserligen massor med grejer inprickade och ganska hektisk jobbmånad framför fötterna men är fast besluten om att låta sinnet vila ändå. 

Litet i taget.

H.

Kommentarer