Kvart ettMars. Försöker sammanfatta mina månader som du kanske märkt. Det är en del av projekt Välmående och Reflektion som jag på olika sätt ägnar mig åt på kommando.

Mars var en bra månad, betydligt bättre än januari och februari. Rankar mitt humör fyra på skala ett till fem vilket ändå är en väldig revansch med tanke på att januari mätte ett på samma skala. Mindre på botten och mer på topp, mittemellan och halvvägs uppåt skulle jag säga. Och nu känner jag bara; ut med den kvävande vintern och in med den lätta våren, både mer och mindre bokstavligt.

Fast nog var den magisk, gränsen mellan vinter och vår. Tycker att ljuset som infinner sig i bytet är något alldeles speciellt, litet dammigt och tindrande. 

Men jo, längtat mycket efter april. Känns som att jag kommer att kunna hålla både takten och humöret uppe, sida vid sida. Inledde månaden med att hålla föreläsning om företagsidentitet och visuella verktyg i måndags. Fick så himla fin feedback av mina gäster från Hanken och kände verkligen att månaden började på topp. Sen, stabil vecka som mynnade ut i helt knäpp fredag. Ja den här dagen var en helt hopplös blandning av tryckinlämningskaos och tekniskt strul. Men, nu har jag landat på soffan och tänkte ligga vaken till sent inatt och bara varva ner. Så taare sig.

H.

Kommentarer