Vår!


En helt vanlig torsdag i livet började ovanligt nog hemma i soffan p.g.a. ledig! Så himla härligt och kände verkligen att jag insöp hela morgonstunden extra allt. En vintersemester nu i soliga april känns inte helt fel.

For ner till mor och far lunchtid och här ska jag inget annat än bli uttråkad och lalla runt i några dagar, lyssna på Sarah Klang. Allt är som förr.

Dessa senaste två veckor har varit särdeles trevliga, ägnat mig åt så många bra sysslor både hemma och på jobbet. Vi står mitt i planeringen av 2020 och sådant är bland det roligaste jag vet; göra moodboards, sammanfatta content, skapa känsla, riktning, trendspana, bli motiverad och sugen på allt som komma skall! Vi har dessutom haft en väldigt inspirerande workshop med mitt team och jag har i största allmänhet fått ta del av jättemånga fina samtal på sistone. Också har jag hunnit städa upp mappar, dator, livet och det gör alltid att jag känner mig mycket mer tillfreds.

Annat värdefullt är att jag fått bjuda min favoritunge på tisdagsplättar och hans mamma på onsdagsmiddag denna vecka. Också har vi planerat hemmakontor, lagt oss tidigt och tomatplantorna som jag gett upp hoppet om verkar ta sig trots allt. Sommarstugan sägs vara städad och bastun måste förstås värmas ikväll.

Mycket av det goda.

Semesterveckan kom lägligt. Toppa upp med energi, god fiilis och äventyr nu så ska nog spurten till sommaren bli riktigt bra.

H.

Kommentarer