Maj... ?

Som alltid denna tid på året blir det litet för fullt upp. Maj och oktober är verkligen mina knäppaste månader. Tänkte iaf sent om sider spara ner några få ord om den där femte månaden. Minns dock inte särskilt mycket av den såhär i efterhand? Både oroväckande och förklarande kanske.En riktigt bra loppismånad var det iaf, det kommer jag ihåg. I små andningspauser var det särdeles skönt att slå på en bra podd och bläddra sig igenom små porslinskoppar.

Se på denna stämningsfulla tavla ovan som nu står i nya kontoret.... och dessa från en annan vända. Vilken superskörd av bra prylar! Dras mest till ljusfötter, udda kaffekoppar och abstrakta tavlor så när jag väl lyckas släpa hem något riktigt praktiskt är jag nöjd upp till öronen.Och annars har det alltså mest jobbats, mer än mycket, snudd på mer än massor. Små kravlösa saker har jag ägnat mig åt men inte mycket storheter. Må vara.

Midsommar på fredag sägs det och jag har knappt hunnit tänka tanken. Juni sväljer hela mig, nästan lika glupskt som maj.

H.

Kommentarer