Som något ur ett laboratorium


En kortkort titt på vad jag köpte i Köpenhamn, också för att föreviga det mjuka ljuset som jag ville ta vara på i söndags.

Två kaffekoppar från Studio Arhoj. Hade svårt för att bestäma mig för vilka då alla var så fina och helt udda. En dov turkos och en regngrön blev det efter många minuter stirr. Sen två klämmor till kaffepåsarna som alltid står öppna samt två glasburkar, alla dessa från Hay.


Gillar ju särskilt den lilla burken som påminner mig om en petriskål, som tagen rakt ur ett laboratorium. Laboratorier har förövrigt alltid intresserat mig ur rent estetisk synvinkel. Mycket tindrande glasprylar och vackra experiment att titta på tänker jag mig. Ja, du hör förstås att jag har noll koll på vad som egentligen försiggår i ett laboratorium. Tänkte iaf förvara smycken i dessa.

Bra köp tycker jag. Dessutom superfint inslagspapper som jag sparar och återanvänder åt en födelsedagspresent i maj!

H.

Kommentarer