Förnyelse på receptBörja om från början. Oktober. När hösten var som mest höstig.

Jag flöt förstås i svallvågorna av september merparten av den tionde månaden. Många små och stora tankar. Älta in i oändligheten. Vara modig. Orka vara modig. Framtidspepp och separationsångest. Behöva förändra men ändå vilja stå kvar litet till. Förvirring, förhoppning och konflikt.

En fläkt av nytt på varje plan. Det förstod jag snabbt var nödvändigt.

Möblera om, ny morgonrutin, schemalägga inspiration, släcka podden och bilradion, betrakta och insupa, ömsa skinn. Förnyelse på recept kan man säga.

När jag sammanfattar november vet jag att det blir ett sånt där "helt vanligt" inlägg. Det ser jag verkligen fram emot efter alla rödljus denna höst. Samtidigt som det helt vanliga ändå är något helt nytt nu. Hur vardagen ser ut hädanefter laborerar jag med som bäst, men ändå glad över att oktober blev en slags revansch. Trettio dagar läkande vanlighet. Det var precis vad jag behövde och ville ha.

Gå tillbaka för att sen gå framåt var nog den rätta vägen.

H.

Kommentarer