Ovanligt vanligt

Jag hade tänkt skriva något om vårkapseln här idag, men den idén känns inte riktigt bra i magen nu en vecka senare. Tänk vad mycket som kan hända och förändras på sju dygn, även om min vardag faktiskt är ovanligt vanlig än så länge.

Som de flesta andra är jag inte särskilt orolig för mig själv, utan för dem jag potentiellt kan smitta utan att kanske veta om det eller genom att på något sätt agera fel. Man vill ju göra rätt, helt enkelt.

Annars går ju min vardag ut på att vara hemma 90% av tiden ändå så inget chockartat med dessa rutiner direkt. Sätter mig fortfarande på kontorsstolen varje morgon och det är jag otroligt tacksam för att jag kan och fortfarande får göra. Försöker välja bort rutiner som handlar om att vara bekväm eller unna sig bland folk, det mesta går ju faktiskt att göra litet mer sällan eller på andra sätt. Tacka vet jag finvädret, vilken varm och hjärtlig vår vi fått och den kan man ju faktiskt avnjuta till fullo.

Tänker att jag kanske återgår till normalbabblet här om ett tag, beroende på hur allt utvecklas förstås. Litet distraktion kan väl ändå vara välkommet i tider som dessa, det uppskattar jag i alla fall själv just nu.

Solig torsdag till dig.

H.

Kommentarer