OM MIG


Hej, mitt namn är Heidi.

Jag är uppvuxen i en obefintlig och bortglömd fiskarby på finländska västkusten, där bussarna slutat gå och havsörnarna glider över tysta gropiga landsvägar. Jag bodde i ett rött hus med vita knutar tills jag tog studenten år tvåtusensju. Sen flyttade hit och dit i jakt på roliga utbildningar, bland annat fotokonst och marknadsföring. För sju år sedan flyttade jag till Stockholm för att lära mig allt om grafisk design, där blev jag kvar tills jag flyttade hem till västkusen 2017 p.g.a. nytt jobb. Hösten tvåtusennitton beslöt jag mig för att prova på frilanslivet på heltid, jobbar som formgivare och innehållsproducent.

Jag ogillar trängsel, slarv och när människor kommer sent till saker och ting. Jag älskar åskväder, tidiga mornar, kriminal- och krigshistoria. Jag är extremt systematisk, en sann rutinmänniska, det är ett bra komplement till mina ganska kreativa dagar tycker jag. Jag är också snäll och lyssnar alltid på vad du säger, däremot hanterar jag snabba förändringar ganska dåligt.

På denna adress samlar jag, förutom väl utvalda bildminnen ur mina dagar, mer och mindre genomtänkta funderingar ur mitt skeptiskt lagda inre. Det är kvickt blandat med länge ältat, dekorerat med design, stil, ätbart och annat vackert. Min blogg är min dagbok och mitt arkiv.

Skicka din post till heidi.myllyviita@gmail.com om du har något trevligt att berätta eller ett kul projekt i bakfickan!

/ H.