OM MIG


Hej,

Mitt namn är Heidi.

Jag är uppvuxen i en obefintlig och bortglömd fiskarby på finländska västkusten, där bussarna slutat gå och havsörnarna glider över tysta gropiga landsvägar. Jag bodde i ett rött hus med vita knutar tills jag tog studenten år tvåtusensju. Sen flyttade hit och dit i jakt på roliga jobb och utbildningar så som foto och marknadsföring. För fyra år sedan flyttade jag till Stockholm för att lära mig allt om grafisk design, där blev jag kvar till februari 2017 då jag abrupt flyttade hem igen p.g.a. nya spännande jobb och sånt.

Jag bor i en liten tvåa på västkusten som jag inreder i vitt, svart och trä. Jag gillar en mix av minimalistisk och bohemisk stil och möblerar om minst en gång i månaden. I mitt kök hittar du alltid mandelmjölk, avocado, havssalt och spenat. Då och då finnes där också en påse plockgodis men den blir sällan kvar länge p.g.a. är sämst på att spara sötsaker.

På dagarna bär jag titeln Art Director & Grafisk Formgivare. Jag har jobbat med kunder så som Kungliga Operan, Bonniers och Rädda Barnen. Just nu jobbar jag främst som formgivare för ett finländskt hudvårdsföretag, där ansvarar jag tidning, branding och webb. Jag jobbar ändå frilans då och då så hör gärna av dig om du har något kul projekt i bakfickan.

Jag ogillar trängsel, slarv och när människor kommer sent till saker och ting. Jag älskar ord, åskväder, kriminal- och krigshistoria. Jag är extremt systematisk och matematisk, en sann rutinmänniska, det är ett bra komplement till mina kreativa dagar tycker jag.

På denna adress samlar jag, förutom inspiration och välvald estetik ur min visuella vardag, mer och mindre genomtänkta funderingar ur mitt skeptiskt lagda inre. Det är kvickt blandat med länge ältat, dekorerat med design, stil, ätbart och annat vackert.

Skicka din post till heidi.myllyviita@gmail.com om du har något viktigt att säga!

/ H.
 
Share:

Inga kommentarer

Skicka en kommentar

© heidi mari | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig